Meer resultaten voor betekenis

betekenis
Zoekresultaten.
ANTEDATERING: betekenis 1584; iWNT excipieeren. Luif 2010-2018, Oudere dateringen van woorden uit het EWN, in: Trefwoord bewerkt. Dateringen of neologismen. van der Sijs 2001, Chronologisch woordenboek: de ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, Amsterdam. betekenis inhoud 1240 VMNW.
Duurzaam betekenis Onze Taal.
Kortom: relatief milieuvriendelijk, grondstofbesparend. Het gebruik van duurzaam in deze betekenis is aan het eind van de twintigste, begin van de eenentwintigste eeuw sterk toegenomen. Duurzaam bevat het achtervoegsel zaam, dat geschikt om, geneigd tot betekent: spaarzaam is geneigd tot sparen, buigzaam is geschikt om te buigen.
13 woorden en hun échte betekenis.
11 Dagelijkse woorden en hun betekenis. Deze 14 woorden kunnen écht niet meer. Dit zijn de hippe woorden onder pubers van nu. Je taalgebruik zegt iets over je genen. Nog 8 woorden die niet meer kunnen. Modewoordenboek: wat betekent paisley ook alweer?
Betekenis in het Engels vertaald uit het Nederlands.
betekenis meaning, denotation, sense, significance. betekenis meaning, advantage, benefit, account, importance, seriousness, weight, sense, orientation, feel, smell, significance. Uitgebreide vertaling voor betekenis Nederlands in het Engels. betekenis de v zelfstandig naamwoord. de betekenis inhoud. the meaning; the substance; the purpose; the intention; the composition.
Bestel mooie cadeautjes met betekenis Alzheimer Nederland.
Steun als bedrijf. Bestel mooie cadeautjes met betekenis. Bestel mooie cadeautjes met betekenis. Het Vergeet-mij-nietje van Alzheimer Nederland is een bijzonder cadeautje, voor jezelf en een ander. Met je aankoop draag je bij aan belangrijk onderzoek naar dementie! NIEUW: Ik-vergeet-je-niet-armbandje Ik denk aan je.
De betekenis van vrijheid In de media Universiteit Utrecht.
De betekenis van vrijheid. Annelien de Dijn Geschiedenis en Kunstgeschiedenis legt op de website van Time uit waarom vrijheid iets anders betekent voor liberalen en conservatieven. De Dijn schreef over de geschiedenis van vrijheid in haar boek Freedom: An Unruly History.
De betekenis en functies van het vennootschappelijk belang Wolters Kluwer ISBN 9789013151886.
Advies van Wolters Kluwer. De betekenis en functies van het vennootschappelijk belang biedt de lezer verdieping in de uiteenlopende aspecten die samenhangen met het vennootschappelijk belang. Sinds het verschijnen van de oratie van Sjef Maeijer over het vennootschappelijk belang, is dit onderwerp met grote regelmaat onderwerp van studie en discussie geweest.
Betekenis kleuren Advies.
Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de betekenis van verschillende kleuren in het interieur? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 30 30 630 elke werkdag van 0900: tot 2200: uur en in het weekend van 0900: tot 1800: uur.

Contacteer ons

afvallen
bedrukken
opleiding
cursus
check
providers
betekenis
yoast
seo training
bijbaan